Accessoires voor de LG PF1000U

Laserpointers voor de PF1000U

1 - 3 van 3

Hama Laserpointer LP10

De Hama Laserpointer LP10 is van meerdere markten thuis. Naast het schijnen van een laser met een bereik van 50 meter is het ook een uitschuifbare aanwijsstok. Ga dus rustig van een enorme presentatie in een gigantische hal, naar een meer bescheiden kaart of tekening op het schoolbord. Ga je voor een meer duidelijke aanpak, transformeer de LP10 dan tot een meer ouderwets maar nog steeds effectief middel.
37,99

Morgen in huis

Hama Laserpointer LP15

Maak je punt duidelijk met de Hama Laserpointer LP15. De rode straal heeft een bereik van maar liefst 50 meter. Wees dus niet bang om tijdens je verhaal van je plaats te gaan en je publiek te betrekken. De Laserpointer is voorzien van een karabijnhaak, zodat je hem nooit onverhoeds kwijtraakt zo vlak voor een presentatie. De Hama laserpointer LP15 is 26 gram en nog geen 6 cm lang. Deze stijlvolle laserpointer haalt zijn energie uit 3...
18,99

Morgen in huis

Hama Laserpointer LP17

De Hama Laserpointer LP17 is een stijlvolle in het zwart uitgevoerde laserpointer. Het apparaatje is nog geen 10 cm lang en weegt slechts 35 gram. Het bereik van de laserpointer is 50 meter en de stroom om dat te bereiken wordt uit twee LR1 batterijen gehaald. Met deze laserpointer maak je je presentaties net dat beetje overzichtelijker en duidelijker om zo je verhaal nog beter over te brengen.
37,99

Tijdelijk uitverkocht

Eerder bekeken door jou